Thanks to all who attended today's OpenText Support Community Event: Customer Contributions to Knowledge Program.

A recording of the event and the next steps to start your contributions can be found here:

Customer Contributions to Knowledge Presentation

Let's get started!
Important message to TeamSite, LiveSite, and OpenDeploy community.

Today we are pleased to announce another community release for docker support (version 3). As part of this enhancement now applying the patch and upgrade from a previously created container using Docker Orchestration scripts provided by OpenText for TeamSite, LiveSite, and OpenDeploy. We support 16.2 and 16.3 containerization using provided automation scripts. This release marks our third release of docker support for TeamSite, LiveSite, and OpenDeploy.

Please join us on this journey and contribute by engaging on a special focus forum: TeamSite, LiveSite, and OpenDeploy - Docker. To obtain the automation for Docker, log in to MySupport, navigate to Product>OTDN>Web Content Management (TeamSite)>TeamSite, LiveSite, OpenDeploy> Docker Automation>16.3 or Product>OTDN>Web Content Management (TeamSite)>TeamSite, LiveSite, OpenDeploy> Docker Automation>16.2.”

TeamSite UI is not coming up - HTTP Status 404 - /iw-cc/command/iw.ui error

Teamsite version - 7.3
Unix platform.

TeamSite was running fine for long time, only after restarting today it is not coming up giving "HTTP Status 404 - /iw-cc/command/iw.ui
" error.

In iwjboss log getting below log at the end.

09:36:25,767 INFO [[/iw-basicreportcenter]] Initializing Log4J from [/interwoven/ApplicationContainer/server/default/./deploy/iw-basicreportcenter.war/WEB-INF/log4j.properties]
09:36:25,804 INFO [[/iw-basicreportcenter]] Loading Spring root WebApplicationContext
09:44:52,225 INFO [[/iw/eventsubsystem]] Creating TeamSite_User topic session: not transacted, auto ack
09:44:52,283 INFO [[/iw/eventsubsystem]] Creating TeamSite_System topic session: not transacted, auto ack
09:44:52,284 INFO [[/iw/eventsubsystem]] Creating TeamSite_Workflow topic session: not transacted, auto ack

Tried, iwreset -ui restart, jboss and iwserver restart with the same result.

Any help will be greatly appreciated.

Answers

  • That is not telling us anything.

    Log on the instance and run:

    curl localhost:8080/iw-cc/command/iw.ui

    What happens ? If you get

    curl: (7) couldn't connect to host

    Then JBOSS is not running and you need to look through the logs more, if you get a response then iwwebd is not running and you need to debug why.

  • Thanks Andy for your reply. I got it fixed now. The issue was that the database was hanging. In the log we did not find anything except jboss log was stopped writing after "[[/iw-basicreportcenter]] Loading Spring root WebApplicationContext" line. After database is fixed, restarting teamsite restored the UI.

    Thanks a lot for your suggestion.

Sign In or Register to comment.